Banner Schilderen

Activiteiten

Door psychische of psychiatrische problemen kan de stap om aan het werk te gaan te groot zijn. Maar mensen missen hierdoor wel de dagelijkse structuur en het contact met anderen. Voor hen is het goed om te beginnen met een activiteit via MindUp.

Ook mensen die al via MindUp aan het werk zijn, kunnen meedoen aan activiteiten. Ze kunnen een aanvullende cursus doen of op een laagdrempelige manier via activiteiten in contact komen met anderen. Wij bieden verschillende activiteiten.

Deelnemen aan een activiteit of gewoon een goed gesprek
Op onze locaties kunnen cliënten zich voor één of meerdere dagdelen opgeven voor een activiteit. De mogelijkheden zijn heel divers; van schilderen tot zwemmen en van deelname aan een leesclub tot fitness. Cliënten zijn vrij om te kiezen wat bij hen past: individueel of samen, op één van de locaties van MindUp, of buiten met anderen.

Cliënten ontmoeten nieuwe mensen, ontdekken welke activiteiten bij hen passen en krijgen inzicht in hun eigen mogelijkheden voor de toekomst. Ook organiseren we regelmatig diverse leuke uitstapjes.

Direct hulp nodig?