Banner Sporten

Zo fit als je kunt

Met een gezonde leefstijl voel je je fitter en vitaler. Je kunt hier op verschillende manieren aan werken. Daarom richten we ons in 2022 iedere maand op één thema. Daarbij kijken we naar voeding, beweging, ontspanning, zingeving, vitaliteit en innerlijke kracht. Op deze kalender vind je een overzicht van alle thema’s die dit jaar aan bod komen. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via leefstijl@ggzfriesland.nl.

 

 


Zelf aan de slag met een bewuste leefstijl?
De thema's die behandeld worden zijn niet alleen voor cliënten van MindUp nuttig. Iedereen doet er goed aan om bewust na te denken over zijn of haar leefstijl. Daarom vind je hier iedere maand een factsheet behorende bij het thema. Voel je vrij om deze factsheets af te drukken of te delen.


Januari - Slaap
We slapen gemiddeld een derde van ons leven. Tijdens deze rustmomenten herstellen ons lichaam en geest van de voorgaande dag. Een goede ‘slaaphygiëne’ is daarom enorm belangrijk voor onze dagelijkse prestaties. Aan de hand van dit thema kijken we wat je zelf kunt doen om een betere nachtrust te creëren.

Direct hulp nodig?