Leefstijl

Leefstijl

Leefstijl
Een gezonde leefstijl kan je helpen bij jouw groei en draagt bij aan herstel. Een leefstijlcoach van MindUp kan jou ondersteunen en begeleiden. Denk aan zaken als genoeg bewegen, gezond eten en genoeg slaap. Daardoor voel je je fitter en sterker en het is goed voor je ontspanning en energie.

Wil je meer weten? Bekijk dan onze video. Leefstijlcoach Emile legt daarin uit hoe MindUp jou kan helpen! 

Elke maand hebben we als MindUp binnen ons programma Zo fit als je kunt een speciaal thema, kijk maar eens naar deze kalender.  

Zelf aan de slag met een bewuste leefstijl?
Iedereen doet er goed aan om bewust na te denken over zijn of haar leefstijl. Daarom vind je hier iedere maand een factsheet met tips behorende bij het thema. Voel je vrij om deze factsheets af te drukken of te delen.


Januari - Slaap
We slapen gemiddeld een derde van ons leven. Tijdens deze rustmomenten herstellen ons lichaam en geest van de voorgaande dag. Een goede ‘slaaphygiëne’ is daarom enorm belangrijk voor onze dagelijkse prestaties. Aan de hand van dit thema kijken we wat je zelf kunt doen om een betere nachtrust te creëren.


Februari - Vers en gezond koken

We ontdekken met elkaar hoe je lekker, vers en gezond kookt, hoe je ervoor zorgt dat voedingsstoffen niet verloren gaan en waarom vers koken goed voor je is.


Maart - Hygiëne en uiterlijke verzorging

Goede hygiëne voorkomt veel onnodige problemen zoals een slecht gebit, hartproblemen, vervelende luchtjes en wondjes. We bekijken onze hygiëne en waarom dit bijdraagt aan een gezonde leefstijl.

Downloads
Terug naar het overzicht
Emile Priest

Met een bewuste en gezonde leefstijl voel je je fitter, vitaler en heb je meer energie. Neem contact met mij om op verschillende gebieden te werken aan een gezonde leefstijl. 

Emile Priest

Leefstijlcoach

0683526931
Emile Transparant 3
Direct hulp nodig?