Sporten

Sporten en spel

Bewegen is goed voor je lichaam en geest. Bij MindUp kun je meedoen aan leuke sportactiviteiten als je bijvoorbeeld graag in beweging bent of juist meer in beweging wilt zijn. Wandelen, zwemmen, dansen, maar ook fitness en conditietraining. Je kunt aan van alles meedoen op verschillende locaties. 

Bewegen op muziek
Bij bewegen op muziek ga je op basis van het ritme in de muziek aan de slag, het lijkt wel wat op het tv-programma 'Nederland in beweging'. Iedereen kan meedoen, want bewegen en plezier staan voorop. Je kunt dit op elke dagbestedingslocatie van MindUp doen.

Fitness en conditietraining
Verbeter je conditie en houd deze op peil op de loopband of tijdens een potje squash. Maak gebruik van één van de nieuwe fitnessapparaten en bouw spiermassa op. Voor de echte fanatieke sporter kun je ook in onze sportzaal aan de slag. Kies uit fitness, squash, badminton of cardiotraining en ga na een gezamenlijke warming-up lekker sporten. Na afloop kun je zelfs het programma 'Gezond op gewicht' volgen om je leef-, eet- en bewegingspatroon te verbeteren. Ook deze activiteiten kun je doen op elke dagbestedingslocatie. 

 

Terug naar het overzicht
Emile Priest

Met een bewuste en gezonde leefstijl voel je je fitter, vitaler en heb je meer energie. Neem contact met mij om op verschillende gebieden te werken aan een gezonde leefstijl. 

Emile Priest

Leefstijlcoach

0683526931
Emile Transparant 3
Direct hulp nodig?