Restaurant en catering

Restaurant en catering

Bewust (h)eerlijk koken: lekker koken met verse en eerlijke producten. In onze verschillende bedrijfsrestaurants maak je gevarieerde en seizoensgebonden gerechten, vaak bereid met producten die door onszelf worden verbouwd. De taken in de restaurants zijn erg verschillend. Je bent hier culinair, sociaal én praktisch bezig. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de klant tevreden is. 

Werkzaamheden in het restaurant

  • Bereiden van de gerechten met verse biologische ingrediënten
  • Nieuwe recepten bedenken en bereiden
  • Voorbereidingen treffen voor de keukenwerkzaamheden
  • Bestellingen opnemen
  • Lunch professioneel presenteren
  • Contact met de klanten en bedienen van de kassa
  • Opruimen en afwassen

Werkzaamheden in de catering

  • Contact met klanten en opdrachtgevers
  • Verzorgen van koffie, thee en drankjes
  • Bereiden en presenteren van het eten
  • Gasten verwelkomen en bedienen
  • Bijhouden voorraad en administratie

Locaties

  • Leeuwarden
  • Franeker
  • Sneek
  • Heerenveen
  • Drachten

Wil je meer weten? Bekijk dan deze video's

 

Terug naar het overzicht
Direct hulp nodig?