Locatie Heerenveen

Over ons

Missie en visie

Waarom: In alles wat we doen geloven we in de kansen en mogelijkheden van iedereen.
Hoe: We ondersteunen een ieder in het proces van persoonlijke groei.
Wat: MindUp biedt als specialist passende ondersteuning bij wonen, werken en meedoen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Wat betekent dit voor jou
Bij MindUp geloven we in jouw kansen en mogelijkheden: ook met een psychische kwetsbaarheid kun je een zinvol leven leiden. Wij hebben oog voor ieders persoonlijke groei en herstel en bieden jou passende ondersteuning bij wonen, werken en meedoen. Dat doen we op een manier die bij jou en je doelen past en vanuit jouw kracht: als cliënt heb jij zelf de regie. 

Hoe doen we dat
MindUp werkt nauw samenwerken met én is onderdeel van GGZ Friesland. De combinatie van behandeling en begeleiding maakt ons uniek.

Als cliënt kun je bij ons bijvoorbeeld vaardigheden leren die nodig zijn bij wonen, werken en meedoen. ook zijn er vele activiteiten, klein en groot, waar je aan kunt deelnemen. Maar alles vanuit het perspectief van jouw eigen herstel. Van onder begeleiding ervaring opdoen op een werkplek van MindUp, tot voor sommigen het meedoen aan activiteiten als eerste stap naar herstel.​

Samen met jou werken wij toe naar rehabilitatie en herstel. Daarbij is er ook samenwerking met gemeenten en andere instanties, alles om jou in je kracht te zetten en passende ondersteuning te bieden bij jouw eigen weg richting groei en herstel. 

Onderdeel van GGZ Friesland
MindUp is onderdeel van GGZ Friesland. Voor meer informatie over de Raad van Bestuur, Raad van Toezicht en andere gerelateerde details verwijzen wij graag naar de officiële website van GGZ Friesland. 

Klik hier om naar de website van GGZ Friesland te gaan.

Direct hulp nodig?