Banner Verwenmiddag Mindup

GEZOCHT; Kleding en verwenhulp!

dinsdag 18 februari 2020

Voor de verwenmiddag van MindUp 28 mei 2020!

Op donderdagmiddag 28 mei, 13.00 – 16.00 uur, wordt er opnieuw een verwenmiddag georganiseerd door MindUp Heerenveen. Deelnemers en bewoners van MindUp Heerenveen en Sint Nicolaasga worden in het zonnetje gezet en heerlijk verwend!
In december 2018 was de eerste editie van de verwenmiddag een groot succes. Er was voor iedereen kleding, er waren kappers, schoonheidsspecialistes, masseurs en een pedicure die ervoor zorgden dat deelnemers en bewoners van MindUp Heerenveen er aan het einde van de dag uitzagen om door een ringetje te halen! Dit alles werd vereeuwigd door een fotograaf.


De verwenmiddag op 28 mei 2020 wordt georganiseerd voor bewoners en deelnemers van wonen en dagbesteding van MindUp Heerenveen en Sint Nicolaasga. Onder genot van een hapje en een drankje kan er genoten worden van ontspannen massages en gezichts-behandelingen en een frisse knipbeurt!


Om deze middag een doorslaand succes te maken zijn we op zoek naar mensen die ons met hun expertise willen ondersteunen; dus bent u kapper, schoonheidsspecialist, masseur of pedicure? Neem dan contact met ons op!


Ook willen we onze mensen de kans geven hun kledingkast op te fleuren! Heeft u; nette, schone, niet kapotte dames en heren voorjaars/zomerkleding liggen, schoenen, tassen of andere leuke items? Denk dan aan onze verwenmiddag en neem contact met ons op!


Wilt u zich opgeven, heeft u kleding over, een vraag of opmerking? Bel ons dan op werkdagen van 8.00 – 16.00 uur op: 0513-619083. U mag dan vragen naar Johanna van der Tuin of Frederika Kroes.

Direct hulp nodig?