Natuurlijk Hans

Natuurlijk Hans - afl. 2 - Pasta

woensdag 22 april 2020

Vorige keer zag je in ‘Natuurlijk Hans’ hoe je zelf gemakkelijk een basissaus van tomaten kunt maken. Deze keer gaat Hans verder met de tweede aflevering en legt hij uit hoe je met deze tomatensaus een heerlijke verse pasta op tafel zet. Kijken, koken en… smullen maar! 

Benodigdheden pasta:

  • 200 gram bloem
  • 2 eieren
  • Snufje zout
  • Olijf/zonnebloem olie
  • Beslagkom 
  • Vershoudfolie
  • Deegroller. Dit kan ook een stevige fles wezen of iets anders wat rollen kan.

Overige benodigdheden voor het gerecht:

  • 1 teen knoflook 
  • 1 aubergine 
  • 1 courgette 
  • 3 flinke scheppen van de basissaus 
  • Snufje Zout 
  • 1 eetlepel Worchestersaus (optioneel) 
  • Olijf/zonnebloemolie

Direct hulp nodig?