Meander

Verhuizingen binnen MindUp

donderdag 29 september 2022

Afgelopen weken en in de komende maanden er een aantal verhuizingen op de planning bij MindUp. Dat betekent in een aantal gevallen dat medewerkers en cliënten op een andere plek terechtkomen én dat er op enkele locaties meer cliënten kunnen verblijven. Verwijs jij cliënten naar MindUp of heb jij veel contact met verwijzers? Lees dan de belangrijke onderstaande informatie, alle verhuizingen staan voor je op een rij. 

Het ASS-huis verhuist naar de Dammelaan 
Het (trainings)huis waar cliënten wonen met een Autisme Spectrum Stoornis is per 29 augustus 2022 verhuisd naar de Dammelaan in Leeuwarden. Naast dat cliënten hier meer ruimte hebben, krijgen ze ook een eigen keuken, douche en toilet. Daarnaast hebben we plek voor meer cliënten. Let op: er zijn momenteel geen wachttijden voor deze locatie.  
 
BW Prinsessenpark opent in december 2022 
In december 2022 openen we de BW Prinsessenpark in Leeuwarden. Dit betekent dat de huidige BW’s Eewal en Oldegalileën gaan sluiten. Bijna alle cliënten verhuizen naar de nieuwe locatie, en we hebben ruimte voor nog meer cliënten. Ook hier zijn momenteel geen wachttijden voor.  

Overige veranderingen 
Alle veranderingen zorgen ervoor dat er op een aantal locaties meer ruimte vrijkomt. De BW op de Dammelaan in Leeuwarden (dat blijft bestaan naast het ASS-huis) krijgt onder andere ruimte vrij.  

Op het terrein Groot Lankum in Franeker is de nieuwe BW Meander geopend. Op dit moment zijn er op deze BW geen appartementen beschikbaar. Cliënten kunnen wel aangemeld worden voor de wachtlijst hiervan. Ook heeft de BW van MindUp nog vier stadsappartementen op de Hertog van Saxenlaan aangehouden. Hier kan MindUp ook 24-uurs zorg leveren, maar iets meer op afstand dan bij BW Meander. 

Direct hulp nodig?