Banner Repro (1)

Werken

Voor mensen met psychische en psychosociale problemen is het niet altijd vanzelfsprekend om een reguliere baan te hebben of om zelf andere mensen op te zoeken. Als je een tijd niet hebt kunnen werken, mis je bijvoorbeeld dagelijkse structuur en contact met anderen. De afstand naar een betaalde baan wordt na verloop van tijd steeds groter.

MindUp biedt begeleiding op maat voor mensen die op zoek zijn naar werk dat bij hen past. We helpen bij het vinden van een goede werkplek én bieden daarbij de begeleiding die nodig is. We gaan uit van iemands talenten en mogelijkheden en helpen om er het beste uit te halen.

We beschikken over een breed netwerk op het gebied van leer- en werkervaringsplekken bij externe bedrijven. Als een werkplek bij een extern bedrijf nog niet haalbaar is, hebben we diverse werkervaringsplekken op verschillende locaties van MindUp. Een werkbegeleider met gedegen vakkennis biedt ondersteuning en begeleiding tijdens het werk.                                                                                                       

MindUp zoekt ook naar werkplekken buiten MindUp. We proberen altijd aan te sluiten bij opleidingsniveau en werkervaring. In overleg is er dus veel mogelijk!

De werkplekken binnen MindUp zijn heel divers: van administratief werk tot houtwerkplaats en van bedrijfsrestaurant tot ICT-werkplek of webwinkel. We hebben de werkplekken onderverdeeld in verschillende categorieën:

Dienstverlening

Werkplaatsen

Direct hulp nodig?