Receptie Tel

Huisartsen en specialisten

Sommige cliënten met psychosociale problematiek of een psychiatrische stoornis hebben moeite om hun leven weer op de rit te krijgen. Eenzaamheid ligt bij deze doelgroep op de loer. Ze vinden het bijvoorbeeld lastig om contacten met andere mensen op te pakken of te onderhouden, net als werken of andere dagelijkse activiteiten.

Als u als huisarts of specialist iemand om deze redenen wilt doorverwijzen, is MindUp de goede keuze.

Deskundige begeleiding
MindUp is er voor mensen die deskundige begeleiding nodig hebben bij zelfstandig wonen en werk- en dagbesteding. Wij leren onze cliënten vaardigheden die ze nodig hebben om zo volwaardig mogelijk deel te kunnen nemen aan de samenleving. Daarnaast bieden wij begeleiding op die gebieden waar dat nodig is. Onze insteek is dat we mensen leren met hun beperking om te gaan en gebruik te maken van hun eigen talenten. Door daarop in te zetten, kunnen we snel goede resultaten boeken.

Door ons brede aanbod binnen de organisatie én onze contacten met reguliere bedrijven/instellingen, kunnen we voor iedereen een geschikte dagbesteding of leer- en werkplek vinden.

Daarnaast bieden we workshops en cursussen ter ondersteuning bij het zelfstandig wonen. Dankzij deze ondersteuning kunnen we opnames voorkomen en leren mensen vaardigheden die ze helpen bij het wonen.

Voor aanmelding of overleg over één van uw patiënten, kunt u altijd contact opnemen of direct aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Direct hulp nodig?