MU 0005 IMG 2460

Re-integreren

Stimuleren dat mensen die kunnen werken, dat ook daadwerkelijk gaan doen. Dat is re-integreren en MindUp is daar een geschikte plek voor. Of het nu UWV is of andere re-integratiebedrijven; we werken graag met u samen, net als met gemeenten.

Voor sommige cliënten is het ondanks verwoede pogingen lastig om werk te vinden én te houden. Dit kan vele oorzaken hebben, waaronder psychosociale en psychische problematiek.

Gespecialiseerd
MindUp is gespecialiseerd in deze doelgroep. Om te zorgen dat deze mensen succesvol een baan kunnen krijgen en behouden, is het van belang dat ze bepaalde vaardigheden leren. Ze hebben bijvoorbeeld ondersteuning nodig bij het opbouwen van een dagstructuur en moeten daarnaast leren omgaan met hun eventuele beperkingen.

MindUp biedt niet alleen de juiste gespecialiseerde begeleiding, maar heeft ook de juiste leer- en werkplekken. Wij bieden zowel begeleiding on the job bij externe bedrijven, als bij interne plekken.

Deskundigheid en expertise
Door onze deskundigheid en expertise op het gebied van psychische/psychiatrische en psychosociale problematiek, hebben trajecten meer kans van slagen en bieden we voor de lange termijn een structurele oplossing.

Graag gaan we met u in gesprek over wat MindUp voor uw cliënten kan betekenen. Voor aanmelding of overleg, kunt u altijd contact opnemen of direct aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Direct hulp nodig?